keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kyllä kouristelee mahaa

Taitaa tulla pitkä viikko. Mahaa kouristelee aina pari tuntia lääkkeiden ottamisen jälkeen.

Annostushan on Amorion 2tbl x2, Zeclar 1tbl x2. Suojalääkkeenä menee Zolt 30mg x2.

Ruokatorvessa on palantunne edelleen. Johtuu tulehduksesta. Syödä en voi oikein mitään. Jogurttia, mustikkakeittoa, raejuustoa, Ryvita näkkäriä... Jos tänään vaikka riisivelliä kokeilis syödä. Jos tästä ei parane, nii sittenhän se on kuolemaksi.

Pojilla alkoi jälleen Musiikkiopisto. Poika A soittaa puhallinorkesterissa lyömasoittimia ja bändiharjoitukset alkoivat myös. Perusryhmä siellä koossa eli sähköbasso, sähkökitara ja rummut. Poika E aloitti myös bändiryhmässä. Samassa kuin A. Lisäksi on viikottain henk.koht. soittotunnit ja MuPe eli musiikin perusteet. Bändi ja E:n soittotunnit ovat naapurikaupungissa. Musiikinparissa pojilla menee ma,ti ja to. Molemmat tykkää opiskella musiikkia, joten pakottamisesta ei ole kysymys. Joku sitä kuitenkin pienessä päässään pohtii.

Vesisade: sitä on riittänyt ja varmasti riittää lähelle vuoden loppua. Nurmikko on niin märkä, että litinä ja lätinä vain kuulu, kun sillä kävelee. Vettä on siis tullut riittävästi jo elokuun aikana. Pitkin kesääkin sitä tuli mutta varsin sopivasti.

Odottelen ontelokuteen saapumista kivijalka liikkeeseen. Olis maton virkkuuta tuloillaan. Toki kaupassa oli ontelokudetta mutta ei sitä väriä mitä tarviin. Voisihan sitä tilata tietysti netistäkin mutta kannatan pienen kaupungimme kivijalkaliikettä ja sitä paitsi, hinta on edullinen sekä palvelu mukavan sutjakkaa, vaikka tämä kaupunki on muuten oikein sisäänlämpiävien pers´läpi.

3 kommenttia:

  1. Laitappa kommenttien asetukseen "rekisteröitynyt käyttäjjä" niin lakkaa roskaposti. Niin mulla ainakin toimii.
    Paranemista toivon Sulle ☺☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.