lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vieläki tytöllä pulla uunissa..


Äippäpolin reissu oli ihan turha. Sattu toinen lääkäri, joka oli sitä mieltä, ettei mittään syytä käynnistämiselle ole, niin ku ei olekaan siinä sotassa. Kuukausi sitten saivat samassa talossa vauvan painoksi 3,2kg. Siitä parin viikon päästä neuvolassa ( ultralla myös ) 3, 5kg ja nyt äippäpolilla taas sen 3,2 kg ( toinen mittaus anto 3,3kg ). Eli tenavahan on tuon mukkaan laihtumaan päin. No, kaikki sen nyt älyää, ettei se niin voi olla. Jommassa kummassa tai kaikissa kolmessa mittauksessa on kurre menny muuntajaan ja tulos väärä.
Nyt on likka kuunnellu vaimeita supistuksia jo vuorokauden verran. Painetta tuntuu kuulema kiitettävästi mutta kipu on vielä niin pientä, ettei tässä töytäillä muualla kuin korkeintaan kävelylle ja saunaan. Elekeekä huolestuu. On mulla puutarhahanskat hyllynreunalla, jos kopin joutusin ottamaan.

Tänään paistoin karjalanpiirakoita. Toinen likka poikakaverisa kanssa tuli viikonlopuksi ja toive oli piirakoista. Noin 65 kpl vääntelin aamusta ja kohta ovat tuhottuki.Likka pyys myös virkattua koria, että saa kotonaan laittaa siihen kaukosäätimen yms. Hän kun ei tykkää, että säätimet on millon sohvalla, millon pöydällä. Kiireen vilikkaan sitten mutasin korin.

Ontelokudetta meni 240g. Koukku oli 4mm.


Nyt puikottelen Siililapasia. Lienevät valmiit ehken tulevan viikon aikana. Riippuu nyt niin monesta asiasta tuo neulomisen tahti.

3 kommenttia:

  1. Karjalanpiirakoita en ole koskaan itse tehnyt, tykkään kyllä syödä niitä.Ihanan korin olet virkannut.Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Voi miten on nättejä nuo sinun piirakkasi ja herkullisen näköisiä, melkein tuntee maun kielellään pelkästä kuvan katsomisesta.

    VastaaPoista
  3. Hei! Tsemppiä kaikinpuolin ja ihanaa kevään odotusta!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.