perjantai 31. tammikuuta 2014

Pari sanaa ja pari sukkaa

Krokotiilitossuista on kysytty langankulutusta. 300g ostin ja pienet nyttöset harmaata lankaa jäi tähteelle. Tein pohjan tasan tarkkaan kokoon 38 mutta kävi semmonen seikkä ilmi, että kannattaa tehdä 1-2 nro isompi, kuin jalka on, koska virkkaus vetää tossua hiukan kasaan. Meni siis uusille, että nasahti. No, uusi malli ja kaikkea ei voi tietää mutta virheistään oppii. Yritän keretä viikonloppuna aloittaa uudet.

Sukat... taas. Tämähän käy jo tavaksi. Koko 45 eli miesten pitkävartiset tällä kertaa.---------------------------

Pari sanaa gekosta. Oskari-kissa ei ole sitä nähnyt. Pojan huoneen ovi pidetään visusti kiinni, koska Oskaria kiinnostaa suunnattomasti gekon ruokalaatikot, jotka sisältävät mm. Suklaatorakoita, jauhomatoja ja kärpäsiä. Etenkään Suklaatorakoiden en soisi karkaavan !


Näin unta ( jo ennen kuin torakat meille saapuivat... kaupasta ), että tapoin vaaleanvihreitä torakoita liiskaamalla ne keittiön laittiaan Raamattua apunakäyttäen. Uni nauratti kovin aamulla mutta nauru loppu siihen, kun pari päivää sitten Suklaatorakka putosi pinseteistä ja lähti hurjalla kiidolla viipottamaan pitkin pojan huoneen lattiaa. < tapahtui siis ihan elävässä elämässä. Ei ollut Raamattua lähellä mutta onneksi matikankirjassa oli sen verran painavat numerot, että sain kirjalla tirvastua torakkaa. Ei mokoma edes kuollut vaan siirtyi kuitenkin sitten... hiukan avustettuna tosin... gekon ruokakuppiin. Gekkopa ei sitä syönyt. Mangosose oli sen mielestä parempaa.


2 kommenttia:

  1. Komiat raavahan miehen sukat.
    Ihan tuo unesi rupes naurattamahan ☺☺

    VastaaPoista
  2. Kauniit tai pitääkö sanoa komiat miesten sukat =))
    Uneen tulee useasti elettyä, muoto vaan muuttuu..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.