perjantai 13. joulukuuta 2013

Ennen Taliinnaa ja sen jälkeen

Tytön lakkiaiset tuli vietettyä. Lakitus oli 30.11. ja kahviteltiin täällä meidän kotona 1.12. Vieraita ei montaa kututtu mutta kaikki kutsun saaneet saapuivat paikalle, joka oli ihan mukavaakin. Jos tyttö olis päänsä pitänyt, ei vieraita olis kututtu ollenkaan.
Lakitustilaisuus kesti noin tunnin verran. Olihan se uutta ja mukavaa kateltavaa. Pari videopätkää sieltä otin ja muutamille olen sukulaisille olen sen lähettänyt. Koulun toive oli, että vain 3 vierasta / oppilas sai tulla lakitustilaisuuteen ja sen kyllä ymmärsi ihan täysin, kun näki salin koon. Sali oli pieni ja aivan viimeistä paikkaa myöten täynnä.

Kahvituksessa meillä oli täytekakku, yo-pikkuleipiä, kahvikakkua paria sorttia, pullaa.. voileipäkakkua. Ruokana tytön toiveiden mukaan lihapullat ja perunamuusi, salaatti ja Karjalanpiirakat.

Maljana vaaleanpunaista kuohuviiniä ja sen kyytipoikana täytetyt AurajuustoTuulihatut.
--------------------------------

Käityörintamalla on lähinnä tullut tehtyä lapasia. Yritän pitäytyä nyt poissa käsitöiden kimpusta Joululle asti. Eri asia on onnistuuko. Joulua en ole sen kummemmin edes vielä oikeastaan ajatellutkaan. Se tulee ja se menee niin kuin ennenkin. Jotain leivon pyhiä varten ja se on siinä.

1 kommentti:

  1. Heips! Tuota postausta oikiastaan oottelinki ja tuli vaan äiskän ja iskän Tallinnan matkasta ekana. Onneksi olkoon näin jälkijunassa J:lle valkolakista ja vanhemmille myös.Kivaahan se reissu teki teillekin, reissussa vaan rähjääntyy tavalla tai toisella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.