torstai 31. lokakuuta 2013

Pitikös minun kirjoittaakin jotain?

Meinasin jo unohtaa, kun jäin lueskelemaan blogeja.

Ei mulla kyllä ole mittään asiaa. Millonkas mulla olis mutta yritän nyt ihan Teidän kiusaksi saada muutaman paljon sanoja sisältävän mutta mitään kertomattoman lauseen kirjoitettua.

Eilen oltiin taas tanssitreeneissä. Fuskua on listalla. Ollaan sitä nyt tahkottu 5 kertaa alkeisryhmässä ja nyt eilen ekaa kertaa alkeis-jatkoryhmässä. Kyllä kuulkaa koski sääreen, kun piti ruveta opettelemaan nopeita twistaus-askelia. Sääreni satutin muutamia vuosia sitten portaista pudotessani. Sen jälkeen se on oireillut lähes päivittäin. No en, en mennyt lääkäriin. Voitte vain kuvitella mikä näky se on, kun tämmönen tankki opettelee jotain pientä ja nopeaa ! Lopuksi oli vapaat tanssit. Oltiin eka puoltuntinen, koska oli hidasta valssia. Paras paukku tuli, kun ohjaaja tuli kesken tanssin pysäyttämään. Luultiin, että nyt meni päin persettä varmaan mutta hänellä olikin asiaa. Asia oli se, että ens vuonna isännästä tulis sparraaja ! Nainen ei voi tietenkään sparrata. Se on aina mies. SIIS TÄH ? Mulla jäi leuat niin auki, että hyvä kun eivät sijoiltaan loksahtaneet. En ole vieläkään saanut leukoja normiasentoon. Saatiin onneksi mietintäaikaa. Se mikä on lopputulos on todellakin hämärän peitossa. Sparrauksessa on hyvät mutta huonotkin puolensa. Mikä sitten painaa vaakakupissa minkäki verran, sitä mietitään.

Tässä linkki Fusku-videoon.

No sitten kattiasiaan. 


Tuo tuossa, tuo niin kauhian hellyttävän näköinen otus oli yks aamu 25-vuotiaan lehtikaktuksen ruukussa, kaikki raajat eri suuntaan sojottaen... aivan leviänä !! Ai että mulla kiehahti. 25-vuotta olen kasvattanut lehtikaktusta ( marraskuunkaktus ) ja sitten tämä Herra Ylhäisyys, Vatipäiden kuningas menee ja iskee perseensä ruukkuun ! Puolet, siis voitteko kuvitella, puolet kaktuksesta katkesi. Ai saakeli ! Teki mieli heittää kissa niin pitkälle kuin lentää. Kun sain Oskarin pois ruukusta, tokihan se yritti vielä kolme kertaa ampaista sinne takas. No, eihän siinä mitään, kyllähän kissa kukkaruukkuun pääsee MUTTA kun se kukka oli amppelissa ja se amppeli roikkus KATOSTA ! Jumapliut sentään.
Nyt on kukkaraasku siirretty pojan huoneeseen turvaan. Siinä voi mennä se toinen 25-vuotta ennen kuin alkaa edes muistuttamaan marraskuunkaktusta.

Ja kalastus. Ai että se on mukavaa...Oskarin mielestä. Onneksi se ei saa kaloja kiinni.
Alkuviikosta vaihdoin vettä pienempään akvaarioon. Kun silmäni vältti, Oskari seisoi akvaarion reunalla hurrrjasti keikkuen ja uitti etutassujaan kainaloita myöten vedessä. Kun lopulta taistojen jälkeen uutta vettä oli putsiin laitettu, kansilasit huolimattomasti akvanpäällä, lähin hakemaan rättiä pyyhkiäkseni lampun päällisen -kuului molskahdus ja rymähdys. Ryntäsin takas akvaarion luo. Oskari istui lampun päällä ja urkitti tassullaan akvaarion kansilasia, jonka oli pudottanut akvaarioon ! Voi huokaus sentään.

Eilen aamulla koko kissan naama oli vettävaluvan märkä ! Se saakutti päätti sitten katella ison akvaarion vedenpinnan alle.

Näin vähän oli asiaa.

JK. Tytär J muutti kohti uusia tuulia. Isompi muuttukuorma viedään tämän viikon lauantaina. Matkaa meiltä noin 120km.8 kommenttia:

 1. Teillä on siis mukavasti virikkeitä kissalle! Loistava koti. Eikä kalatkaan pääse tylsistymään, kun elämässä on jännitystä.

  VastaaPoista
 2. Loistavia kuvia - kissa on utelias eläin. :D

  VastaaPoista
 3. Olen jo mahakippurassa nauranut tuolla fb-puolella noille Oskarin oikuille/kujeille;)

  VastaaPoista
 4. Siis osaatko sinä tanssia noin kuten tuolla videolla olevat? Mitä mitä mitä?!
  Upeaa menoa.
  Itse ehdotin joskus miehelleni (puoliksi leikilläni) että "lähtisikö hän kanssani rivitanssia opettelemaan?" mutta ei taida meillä päin edes kansalaisopistolla olla moista kurssia. Pieni paikka niin pieni on tarjontakin.
  Tuo(-kin) tanssi olisi hienoa osata..*kateudesta vihreänä sitä osaaville*

  Mielettömän mukavaa loppuviikkoa sinulle! ;)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä kissa! tuon kanssa ei kyllä ehdi aika käydä pitkäksi! Ihana.

  VastaaPoista
 6. Mainio Oskari! Hyviä hermoja toivottelen emännälle!

  VastaaPoista
 7. on tuo oskari kyllä aika epeli.ei pidä hetkeäkään emoaan paikallaan :)

  VastaaPoista
 8. Kissat :DD
  Meillä Penni meni pentuna ison vuoripalmun keskelle, ja talloi sen lyttyyn :( :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.