maanantai 26. elokuuta 2013

Voi mikä riemun päivä

Poika A:n luomivastaus saatiin tänään. Luomi oli hyvänlaatuinen. 
Voi miten hyvä tuo uutinen onkaan. Kaikki nämä päivät olen miettinyt, mikä mahtaa olla tulos. Nyt saa huokaista siltä osin.

Muuten ei siten mitään kiireellä kerrottavaa olekaan. Koulut ovat alkaneet ja A totesi ensimmäistä kertaa, että koulussa on kivaa. Kolme ensimmäistä kouluvuotta näin ei ollut.
Myös musiikkiopistot ovat aloittaneet uuden lukuvuoden. A jatkaa rumpuoppilaana ( lyömasoittimet ) ja soittaa nyt myös alkeispuhallinorkesterissa rumpuja. E pääsi kuin pääsikin sähköbassoa opiskelemaan. Ne tunnit ovat maanantaisin naapurikaupungissa. Molemmat pojat käy myös MuPe:ssa eli musiikinperusteissa. Se tunti on onneksi omassa kotikaupungissa. Tunnit ovat vain kerran viikossa ja sijoittuva maanantaille ja tiistaille.

Tytär J lukee viimeisiin yo-kirjoituksiinsa. Kaksi ainetta kirjoitettavana. Syyskuunlopussa pitäisi olla kaikki tehty mitä tehtävissä on.

Muutaman uutisen jemmaan vielä myöhemmäksi ;)

Jonkinmoista jakkua olen itelleni yrittänyt neuloa hiljakseen. Hartiat vaan ottaa niin vastaan, etten montaa kerrosta päivässä saa tehtyä mutta toivonmukaan tulee valmiiksi ennen mahdollisia lakkiaisia.


Langasta en tykkää yhtään. Kierteisyys on löysää ja oikenee entisestään neuloessa ja vastaavasti välillä kiertyy liikaa, joka aiheuttaa tietenkin sen, että neuleesta tulee epätasaista. Yöks, miten ärsyttävää.

6 kommenttia:

 1. Tuo oli iloinen uutinen poikasi luomesta, sitä kun ei koskaan tiedä. Lankasi on kyllä kauniin väristä, harmi, ettei ole mukavaa kutoa.

  VastaaPoista
 2. olipa mukava kuulla ett luomesta ei hälyttävää löytynytkään <3 ja koulussaki menee kivasti...

  VastaaPoista
 3. Upea juttu, että luomi oli hyvänlaatuinen!

  Tyttärelle tsemppiä ylioppilaskirjoituksiin! :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä uutinen, että luomi oli hyvänlaatuinen. Aina ne tuoolaiset mietityttää. Tsemppiä tyttärelle yo-kirjoituksiin, sitten olisi juhlan aika....

  VastaaPoista
 5. no se oli hyvä että luomi oli hyvänlaatunen.kyllähän se varmasti on vanhempia mietityttänyt.tyttärelle onnea ylioppilas kirjoituksiin.

  VastaaPoista
 6. Pääsin tuonne asti missä kirjoitit kisun katoamisesta. Voi harmitus. Ossat kyllä tuon kirjoittamisen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.