perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viimekesän jatkot

Viime kesänä aloitettiin olohuoneen "pieni" pintaremontti ja nyt jatketaan.
Ovien vaihto menossa. Entiset ovet oli tämmöset:


Ja uudet ovat valkoiset myös ns. laakaovet.Kaksi Fenestran ovea pokineen ja kahvoineen maksoi noin 179€ + listat.

Vaatehuoneen ja vessanovi, jotka ovat kapeampia ja hyväkuntoisia on nyt pintahiottu kevyesti ja tartuntamaali on vedetty pintaan. Tarkoitus siis vetästä vielä pintamaali. Jos ei tule hyvä, ne menee sitten vaihtoon.

Nahkasohva vm. 2000 lahjoitettiin eräälle nuorelle parille, joilla on tanskandoggi ja ilmeisesti se tykkää istuksia sohvalla. Kaksi nojatuolia on vielä jäljellä. Toinen niistä jää meille Netan ( koira ) käyttöön ja toisen kohtalosta ei vielä varmuutta. Tuolit ovat muuten ehjät mutta istuintyynyjen sivuosat, jotka ovat keinonahkaa, ovat aika risaset.
Uutta sohvaa ei olla vielä löydetty. Tai uutta ja uutta. Tultiin siihen tulokseen, ettei uutukaisen uutta edes osteta, koska meilläkin on eläimiä. Kaksi nojatuoli ostettiin jo " tutulta " ja väriltään ne on tietenkin ihan väärät mutta saavat nyt kelvata.
Simohan se jo toisen valloitti.

Kuva otettu ennen ovien vaihtoa.

Peitto oli tuolissa sitä varten, että leikkauksesta kotiutuneella poika A:lla olisi mukavampi istua mutta joku oli toista mieltä.1 kommentti:

  1. Voi kun löytäsi edes käytettynä sohvan, jollaisen tahtoisin... Uutena maksaa yli 4000e, ja minkähännäköiseksi meilläkin menisi lähes heti...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.