maanantai 20. toukokuuta 2013

Kyllä se kesä on tullut

Eilinen päivä meni ulkohommissa. Yks vanha kukkapenkki purettiin. Tilalle tulee nurmikko. 

Pihasyreeni on täys kukkanuppuja, vaikka pelkäsin, että kukkiiko tänäkään kesänä, kun viime kesän jätti jostain syystä väliin. RinneAngervot puolestaan oikuttelee. Niitä on muutama vieretysten ja vain reunimmaisissa pensaissa on lehdet ! Kun lehdettämistä katkaisee oksan, kyllä se vihreä on mutta ei silmun silmua ole. Tai no on, semmosia minikokoisia, jotka vaikuttavat aivan hengettömiltä. Päätettiin kuitenkin hetki vielä odotella, josko on vain hidasälyinen.

Isäntä poltti eilen auringossa, joka ei edes paistanut, selkänsä. Koko päivä oli siis umpi pilvinen ja vettäkin ripotteli iltamassa. Mitäs oli ilman paitaa.

Väinö on nyt muuttanut kesämökkiinsä ja voi sitä riemua, kun toissapäivänä sinne pääsi. Ensimmäinen puolituntinen meni hepulirallia juostessa. Tosin edellisen yön oli vielä sisähäkissä mutta viime yön jo kesämökissään. Naapuri karsi omenapuita ja Väinö sai metsuroitavaa häkkiinsä. Näyttää olevan Vännillä hommia.

Tässä kuva toissapäivältä:

7 kommenttia:

 1. kyllähän nuo kasvit osaa oikutellakin.miulla taas talven jäleltä pasuunakukka ei taida enää virkistyä.vastaavasti sitten pirea aita leviää kovalla vauhdilla.

  VastaaPoista
 2. Väinöllä on ihanan iso häkki :)

  VastaaPoista
 3. Ei ihme, että Väinö on riemuissaan:)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä onkinkivannäköinen kesä asunto väinöllä :)

  Meillekin tulee pian...

  VastaaPoista
 5. Meilläkään ei syreeni kukkinut viime kesänä kunnolla. Vain pari hassua kukkaa tuli, vaikka normaalisti oksat hipoo maata kukkien painosta, kun niitä on niin paljon.
  Väinöllä on upea häkki, tuolla sitä kelpaa asustella :)

  VastaaPoista
 6. On onnellisen näköinen pupuherra. :)
  Ihanan iso häkki eli onnelliset kesäolot on herralla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.