tiistai 23. huhtikuuta 2013

No nyt on lumi lähtenyt

Vesisade teki tehtävänsä ja vei lumen mennessään. En nyt sano, että hirveesti olis ikävä mutta ei paljon puutukaan. Nyt tulee rapaa ja hiekkaa sisälle. Inhottavaa. Mieluummin ottaisin vastaan lumikokkareita, kuin hiekkaa.

Viikonloppuna pojan kanssa aateltiin pestä painepesurilla pari mattoa. Poika viritteli vermeet paikoilleen. Eipä siiä pesuhommasta mittään tullu. Vettä, sitä kyllä tuli mutta ei sieltä mistä olis pitänyt. Vesiletkussa oli kahdessa kohtaa sen verran iso reikä, että enemmän kastui nurmikko, kuin matto, vielä kun siihen lisää, että kolmas "reikä" oli painepesurin kahvassa. Suuttimesta ei paljon vesi tirahellu. Siispä uusi letku on hankittava ja mahdollisesti kahvaan uudet tiivisteet, jos se vika nyt sitten on tiivisteissä.

Firma on pikkuhiljaa valmistumassa toimintakuntoon. Avajaisia vietetään ehkä 10.5. Varmaksi ei vielä uskalla mennä sanomaan, kun koskaan ei tiedä jos tulee mutkia matkaan. Tänään kuitenkin on tulossa jo ensimmäinen kuorma tavaraa. Minäkin sinne menen eteen risteilemään ja laatikoita kantamaan. Mitään en varaosista ymmärrä, joten hyllyttämiseen minusta ei ole.

Edelleen jatkuu räkätauti. Eikö tästä pääse ikinä eroon. Eilen oli kevään viimeiset tanssitreenit. Ihme, ettei henki salpaantunut. Keuhkot on aika tukkoiset ja väsyttää hitosti.

Eilen oli niin kylmä tuuli, etten tarennu edes haravoida vähäisiä nurmikko kohtia, jotka ovat jo kuivahtaneet. Muutaman kukkapenkin tapaisen olen siivoillut parin päivän aikana.

4 kommenttia:

 1. Minä haravoin asuntopihan eilen ja viikonloppuna pitäisi haravoida maalla talon piha. Isäni kuoli viime vuonna ja talo on myynnissä - toivottavasti menisi kaupaksi keväällä/kesällä.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Vääränlaatuista juustoa?
  Minkäalan virma? Meillä noita pottuvirmoja alkaa oleen, vvuodenvaihteessa sp-vaihdos, isännän oma virma ja jotta saa nostettua palkkaa, niin tmi.

  VastaaPoista
 3. tsemppiä! täällä ootellaan vielä tovi tuota pihan haravointi-urakkaa,lumikasoja näkyy vielä olevan.

  VastaaPoista
 4. Meilläkkii lumikasoja siinä mihin Sale traktorin kauhalla mätti talavella ja takapihan puolella katolta tulleita lumikinoston pohjia vielä nököttää jonkun verran.....äkkiä ne lumet hävisi.
  Oeskoon aeka sinunkii lampsii lääkärin pakkeile sen köhän takkii!
  Paranemista kumminkii!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.