tiistai 16. huhtikuuta 2013

Emalimuki

Isäntä toi mulle Ihaa-mukin.


Kyllä mää sitten tykkään mukista. No joo, tykkään mää isännästäkin. Hän kävi Helsingissä asioilla ja toi mulle mukin siltä reissulta. En raaski laittaa käyttöön Ihaatani. Saa olla koristeena hyllyllä. Jos otan mukin sitten joskus vaikka retkelle mukaan.

Miss xl äänestystä on jälellä vielä tämä ja huominen...käsittääkseni. Sitten ratkeaa finalistit.

 Paljon jaksaa ihmiset kirjoittaa, miten kauheeta on kun kyseinen kilpailu on järjestetty. Herää kysymys, että eikö sitten ylipainoiset saisi kilpailla? Nättejä he monetkin ovat, vaikka kai se terveempää olis olla sutjakampi. Kaikilta se ei vain onnistu. Siihen vaikuttaa tietysti omat ruokailutottumukset, liikunta, elintavat jne mutta myös perintötekijät. Kenties joltain puuttuu halukin olla hoikka. Ite -erittäin hitaan aineenvaihdunnan omaavana- väitän, ettei se niin vain onnistu laihduttaminen saati saavutetun pienemmän painon säilyttäminen. Olen ollut todella laiha nuoruudessani. Vielä päälle 20-vuotiaanakin painoin vain reilut 50kg ja pituuteni on kuitenkin 174cm. Enpähän oo varma onko tuommonenkaan painoindeksi kovin suotuista. Luut vaan kolis kävellessä. No, eipä kolise nykyisin. Tällä hetkeä syön noin 1000-1200 kcal mutta sekin on aivan liikaa, koska painoni ei putoa. Olen  pitänyt myös tankkauspäiviä mutta sekään ei auta. Joskus vuosia vuosia sitten lääkäri sanoikin, että jemmaan kaiken elimistööni mitä vaan suustani alas pistän ja se pitää edelleen paikkansa. Täytyneekö siis todeta, että saavutetut linjat tulee säilyttää, kuten sodassa?

6 kommenttia:

 1. Minusta tällaiset XL-kilpailut ovat vain positiivinen asia. Kisat luovat realistisemman kuvan kauneudesta. Nuorille esikuvat ovat tärkeitä ja mielestäni realistisen kokoisia esikuvia on aivan liian vähän. Hyvin harvat ovat anorektisissa mallimitoissa. Jos ovat ei rintoja joko ole tai ne ovat silikonia. Tällaiset naiset ovat nykyisiä nuorten esikuvia. Sitten ihmetellään miksi syömishäiriöt yleistyvät jo alakoulun ensimmäisillä luokilla.
  Lisää tällaisia kisoja!
  Lisää normaalimittaisia ihmisiä esikuviksi!

  VastaaPoista
 2. kisoissa ei ole vikaa. Ja ei kaikki pyöreät sen sairaampia ole kun laihatkaan :)
  Mä en ole varmaan syönyt tarpeeksi juustoa vielä.

  VastaaPoista
 3. Samanlaisia paino ongelmia on mullakin.Siis aina, kun nousen puntarille se näyttää enemmän kuin viime kerralla. Vaikuttaahan se kyllä jalkoihin, lonkkiin jne, kyllä sais olla painoa vähemmän, mutta kun ei laihdu niin ei. Ollaan sitten pullukka.
  Tsemppii vielä XL kisaan siis tytölle ja sullekin.

  VastaaPoista
 4. No minä ainakin käyn lueskelemassa enkä aina osaa kommentoida asiaa joten jätän sitten kokonaan kommeitoimatta ;)

  VastaaPoista
 5. ei se taida olla ku kateutta vaan jos joku uskaltaa,hieno homma mun mielestä...Kukkaa ei kuitenkaa oo täydellinen.

  VastaaPoista
 6. Mukit ovat aina jees :).

  Meikän mielestä on parasta silloin kun itestä hyvältä tuntuu, eipä tarvitse miettiä, mitä muut ajattelee :). Ihan noin positiivisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.