tiistai 19. maaliskuuta 2013

En mää mittää tiiä

Mutta kirjoitan silti.

Huomenna alkaa 7-päivää lehden Miss XL kuvaukset. Tuotokset on nähtävissä tulevan viikon lehdestä. Isosti tsemppiä vanhimmaiselleni ! 

Sää on suosinut auringonvalollaan mutta muuten on varsin kylmää. Yöpakkaset senkun jatkuu, eikä päivälläkään ole mennyt lähellekään plussa-asteita.
Lunta kyllä riittää.Auton perhana hajos. Joku saakelin kampiakselinasentotunnistinhilavitkutin on hajalla ja niinpä kottero ei käynnisty, kuin joskus ja jouluna. Osa on kyllä tilattu. Millon lienee vaan meillä asti. Onneksi illalla saatiin autoa lainaan ja päästiin tanssitreeneihin. No, joo joo, ei se nyt niin helevetin tärkee meno oo....paitsi mulle. Se kun on ainoo koko viikossa, että pääsen pois pariksi tunniksi kotoa. Muuten hömötän siis 24/7 kotona ja vain kotona.
Kaupassakin on käytävä. Toivottavasti siihenkin reissuun saa jostain autoa lainattua. Ei tälle porukalle jaksa vetää sapuskoita kaupasta kotiin käsipelissä. Kaikenlisäksi koirienkin ruoka on loppu. Olen keitelly niille välillä puuroa ja sekaan makkaraa ( koirien makkaraa siis ) ja kotiruoan loppuja mutta kuivamuonasäkki on kans ostettava. 15kg...kantamalla...Juu ei kiitos, eikä edes pulkassa vetäen.Yhet pitsitossut väkelsin eilen. Vielä koristeet tekemättä. Sitten en taas tiijä mitä väsäisin. Jotain on kuitenkin keksittävä.

Simon hiivatti on välillä öiseen aikaan seuraa vaille. Viimekin yönä se tyhjäs liinavaatekaappia, kävi puskemassa minua ja isäntää naamaan, kehräsi ja talsi, narisi ja valitti. Kaikki tuo loppuu siihen, kun saa minut nousemaan pystyasentoon. Sitten herra marssii tyytyväisenä maate ! Ai että se ottaa välillä kupoliin, kun itellä olis justi uni makeimmillaan. No, kuhan sää lauhtuu, Simo aloittaa ulos-sisään-ulos-sisään ravaamisen. Sitten se vasta potuttaakin.

2 kommenttia:

 1. Isäntä lähti juuri tänään sinne johobkin pottuseminaariin tms.

  Kissat kyllä on välillä (öisin) niin raivostuttavia. Meillä muru huutaa ulos ja kun sille avaa oven, niin meneekin piiloon eikä ulos... Päivällä Spede juoksee iloisena aukomaan ovia.

  Äh, toiseen blogiini ei pääse... Liekö rohean pojat sen sulkeneet kun aina laitan palautetta... ;) no, ei kai kun itse pääsen kojelaudan kautta.

  VastaaPoista
 2. Vitsi tämähän männöö niinkun vastaisin Tuulalle, vaen olokkoon kun en muutakkaa reittii löyvä.
  Peukutan ja paukutan vanahimmaiselles!!!!!!!!!!!!!!
  Niinpähän tässä oun ollut mökillä ja tiiviisti....minkä nyt käynyt tuolla Kylätalolla niissä kurssiloissa ja ryhmissä, mitä siellä on, -niin sillon jos millon piäsen. Muuvalla mualikylissä en ou käynnä pariinkuukauteen, en etes kauppa reissulla. Niin sillon kävin viimeksi oman kylän ulukopuolella, kun koipi rupes kukkimaan elikkä 28/tammikuuta....kohta varmaan tulen mökkihöperöksi, vain niinhän se käypi kun kunto männöö, jotta pirttihirmuna pyssyy;).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.