keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Läskit vaan pysyy

1.1.2013 aloitin kevennetyn ruoan ja lisäsin liikuntaa. No mitä on tapahtunut painossa? EI YHTÄÄN MITÄÄN ! Monta hemmetin viikkoa ja ei niin ei. Perse ruvella oon polkenu kuntopyörää, käyny kävelyllä ( reippaalla vauhdilla ) aina kun sää on sallinut, syöny pelkkiä kasvisruokia ja ruokalusikallisen tonnikalaa päivässä ja ruispaloja muutaman. Kilokaloreita noin 800 / pv. Nyt on kalorimääriä nostettu tasolle 1100-1200 kcal / pv. Ja ei mitään edelleenkään tapahdu. Olo on kuin syöttösialla.
Aineenvaihduntani on super hidas. On ollut koko aikuisiän mutta tuntuu, että se on entisestään vain hidastunut. Onko minun pakko tosiaan vetästä se nestepaasto, jolle oli tarkoitus laskeutua jo 1.5 viikkoa sitten mutta siinä kohtaa tuli muuttujia matkaan? Alkaa pikkuhiljaa kyrsimään, kun tulosta ei synny.
Vaaka: Se perhana saattaa kyllä olla huijari. Patteri, joka lopulta löyty, kun vaaka purettiin lähes atomeiksi, on vuodelta 2004. Ehkä saattaa hyvinkin olla, ettei isommissa lukemissa näytä ihan totuutta. No järkky, jos lähtöpaino onkin näin ollen vaikka isompi mitä se on näyttänyt.
Neljä viikkoa jo kärvistelyä...

5 kommenttia:

 1. Onko vaatteet löysemmät? Meinaan vaikka paino ei putoisi jos muuttuu lihakseksi... :) Luulisi tuolla liikunta/kalorimäärällä jo jotain tapahtuvan. Minullekin tapahtuu... Meinaan kiloja ei ole tullut lisää, mutta silti raskaudesta jäänyt "lörppö" on saanut pehmoisen täytteen. Tarttis tehrä jotain...

  VastaaPoista
 2. Osta ihmeessä uusi vaaka, toivotonta tommonen itsensä rääkkääminen, pakko sen on painossa näkyä. Tiedän kyllä tunteen, olen itse samanlainen ja mulla on ikääkin jo sen verran että aineenvaihdunta ei ainakaan ole nopeutunut. Mulla on edessä Nutrilett kuuri, yritän muutaman viikon sillä sinnitellä, pakko on saada painon putoaminen alkuun. Sen jälkeen siirryn kiloklubiin, sen olen itselläni havainnut hyväksi, saa syödä suhteellisen reippaasti ja välillä herkutellakin, viime keväänä viikossa meni 300 gr -900 grammaa.

  VastaaPoista
 3. Ei se laihtuminen hetkessä tapahdu, se vaatii kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa (mikä minulta puuttuu). Mutta kun sitkeesti yrittää niin kyllä se palkitaan.

  VastaaPoista
 4. Lihakset tulevat ja menevät, mutta läski on ikuista;).

  VastaaPoista
 5. Jos on kilpirauhasongelmia, ei takuulla tapahdu mitään. Nimimerkillä Kokemusta on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.