keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kyllä on persettimet kippeet..

...Vain ei se haittaa.
Olen siis elossa. Muuten ei vois olla kippeetä kohtaa missään.

Aloitin kuntopyöräilyn eilen. Kevyesti meni 30 min. Sykkeet 85-95 ja viimeiset 2 minuuttia 110. Kyllä sai kirnuta, että sykkeet nousi. Persaus on nyt niin hellä, että istuminen tuntuu vaikealta. Tänään sitkeesti polin 35 minuuttia, vaikka jouduin painoa siirtämään välillä toiselle ja toiselle kankulle. Sattus niin paljon mutta kyllä se persetin tottuu. Huomenna tarkoitus polkea 40 minuuttia.

Tämän päivän syödyt kilokalorit on noin 500 ( klo 13 mennessä ) ja tuosta ei siis ole vähennetty liikunnan kuluttamia kaloreita. Menen vielä kävelylle hetken päästä tai ainakin iltamassa, josko sitten saunaan syöksyis.

Puntarissa en kyllä nyt käy ennen kuin maanantaiaamuna, jos vain suinkin jaksan sinne asti olla vilkuilematta lukemaa, joka tuntuu olen paikoillaan. Tosin epäilen digitalivaakan toimivuutta. Mittauduin nimittäin eräänä aamuna pelkiin alkkareihin sonnustautuneena ja sen jälkeen puin ns. päivävaatteet ja vielä ulkovaatteetkin ( pitkä toppatakki, pipo ja kengät ) mutta vaaka näytti samaa lukemaa, kuin ekalla kerralla. Ei siis varmaan kovin luotettava lukema.

Bataattikeitto alkaa tulla korvistakin ulos mutta sitä kehveliä on vielä, enkä raaski sitä heittää menemäänkään, joten ei muuta kuin ääntä kohti. Huomenna haluan kyllä jo jotain muuta evästä.

2 kommenttia:

 1. Niin, olen kuullut sanottavan, että jos ei kolota (siis, jos ei ole särkyjä), niin on kuollut!

  Siis, jos sun persaukset ei ole tuolla menolla kippeet, niin oot kuollut.

  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 2. Minun per,,, lihakset ovat pelkästä istumisesta kipeet,
  kun istun, neulon ja istun ja syön, istun ja olen läppärillä, istun ja katson tv:tä...

  Lämmintä lauantaita,,

  http://ilta-rusko.vuodatus.net/


  Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.