perjantai 7. joulukuuta 2012

Perjantai

Onko kellään tietoa mikä on bloggerin kuvatilan koko? On se varmaan jossain sanottu mutta en äkkipäätä sitä ainakaan näin aamuisilla silmilläni löytänyt. Vuodatus on taas nurin. Sehän on siirtynyt ( myyty ? ) Alma Medialta Rohealle. Tekevät kuulema muutoksia. Saas nähä meneekö kaikki sivupohjatkin samalla kumoon muutosten myötä. Veikkaisin jopa, että menee. Eiköhän ne tee jotain myös pohjien koodauksen osalta. Minä olen jo luovuttanut sivupohjien osalta. Tosin kyselyjä tulee tasaiseen tahtiin " teetkö joulupohjia, teetkö mulle oman sivupohjan" jne. Kiitos kysyjille mutta en vaan jaksa enää pelleillä vuodatuksen kanssa. Se kun ei näköjään toimi kerrallaan, kuin pyhättömän viikon. Jospa Rohea tuo samalla valmiit sivupohjat.

Pakkasta -2.1 astetta. Ehken hyvä ulkoilusää. Toivottavasti ei ylly tuulemaan. Tällä hetkellä näyttää olevan melkoisen tyyntä.

En jaksanu eilen katella linnan juhlia. Ne samat naamat vuodesta toiseen. Keksisivät jotain uutta mihin tuhlata verorahoja. Kahtelin sitten Tuntematon Sotilas- elokuvaa. Sen jaksaa kahtoa joka vuosi uudestaan. Luin kyseisen kirjan taannoin ja totesin eilen, että taidanpa lukea toistamiseen.

Jos vaikka tänään kävis ostamassa lisää lankaa sukkiin. Kumma vaan että jotkut on tilannu multa neuleita mutta maksu...se vaan ei tule. Lankojen lisäksi kyseessä muutama euro käytetystä ajasta.

4 kommenttia:

 1. Tuollaisen ohjeen löysin! :

  Bloggeriin lisäämäsi kuvat ovat Googletiliisi kuuluvassa Picasa-verkkoalbumissa. Sieltä voit tarkistaa paljonko tilaa olet käyttänyt.

  Jos tila alkaa täyttyä, sinun pitää käydä kuva-albumissa poistamassa turhat kuvat ja mahdollisesti vietävä blogissa julkaisemasi kuvat (tai edes osa niistä) uudelleen pienennettyinä.

  Pääset picasa-albumiisi menemällä osoitteeseen www.google.fi ja kirjautumalla bloggerin tunnuksilla sivulle. Albumiin pääset yläreunan valikosta kohdasta Lisää - Valokuvat.

  Sitten jos haluaa poistaa, niin tuollainen ohje löytyi myös https://docs.google.com/file/d/0B4t3V78liNTDT052S3habm4yRnM/edit?pli=1

  VastaaPoista
 2. Onpas kumma, etteivät ostajat muista maksaa??? Miekin kyllästyin vuodatukseen ja siirryin bloggeriin.

  VastaaPoista
 3. Jantta, kyselit Picasan koosta (siis kuvatilan koosta). Ilmaiseksi sinne sopii 1 giga eli 1000 megaa. Minäkin jouduin pienentämään kuviani, mutta kuvatilaa saan ilmaiseksi useaksi vuotta.
  Hyvää viikon jatkoa sinulle!<3333

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.