tiistai 20. marraskuuta 2012

Pöytä senkun huoju

Viime perjantaina meidän kadun varsia kaivelivat kahden kaivinkoneen voimin. Ensin aattelin, että päässä heittää jo niin paljon, että huojun sen takia vaikka perseeni oli tiukasti keittiön tuoliin tilsaantuneena. Sitten huomasin, että ruokapöytäkin heiluu. Syy olikin nuo kaivinkoneet.


Valokuituverkon kaapeleita tonkivat maanuumeniin. Onneksi sentään ei seinät talosta halkeillut. Uskomaton oli kaivauksien aiheuttama voima.

Tyttö teki täytekakun. Ekaa kertaa ite. Hyvää oli. Kakku syötiin jo perjantaina, vaikka virallinen päivä olikin eilen.


Kiitos ja halaus myös viikonloppu vieraalle ;)

Omasta voinnista sen verran, että ahdistaan niin perhanasti. Olo on suorastaan tuskainen, eikä kirjoittamisesta tule yhtään mitään.


3 kommenttia:

 1. Tuo kaivureiden työskentely on jotain kamalaa,kokemusta on monestakin työmaasta lähi-alueella.Onneksi pahimmat takanapäin,toivottavasti...
  tsemppiä vointiisi! <3

  VastaaPoista
 2. Olenkin ihmetellyt, kun täällä on aina niin mukava käydä lueskelemassa juttujasi ja nyt ei muutamaan päivään mitään kuulunut. Tämä synkkä syksy saa kyllä aikaiseksi sen, ettei mitään tule tehtyä, lapasalku on tuossa keinutuolissa lojunut kohta viikonverran enkä edes sitä ole saanut tehtyä. Odottelen innolla että tulee joulu ja sen jälkeen alkaa valo taas lisääntyä. Vointeja sinulle.
  Riitta

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut päivänsankarille ja muuten voin kyllä ihmetellä talon perustuksia, jos siellä joku kaivinkone saa talon heilumaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.