lauantai 3. marraskuuta 2012

Lipastot ja pari karvaista elukkaa

Kiitos Miialle naapurikaupunkiin.

Tämä on se jota mentiin ostamaan.


Mutta joka hakee nyt vielä paikkaansa ja on keittiön puolella tukkona, koska tämä alemmassa kuvassa oleva meni yläkertaan olohuoneeseen. Ja hyvin on jääny jantalta lanka oven väliin. Oikein oranssia 7 veljestä. :)


( Hinta yhteensä 80€ )

Alunperin piti tulla vain yksi lipasto mutta mies päätti, että kaksi kun kerta oli kaksi myytävänäkin. Että silleen, joo. Tuo kansilevy täytyy vaan molemmista maalata ensi kesän huumassa. Voi siinä kyllä käydä niinkin, että jää kumminkin maalaamatta mutta toivossa on hyvä elää ja uskossa kuolla, sanoi lapamato.
Ihan alunperin etin vanhaa, siis oikeasti vanhaa lipastoa mutta ei vaan sattunu kohille, joten päädyttiin sitten uudempiin versioihin.
Nyt etinnässä simppeli valkoinen sohvapöytä...ja tietysti ne harmaat sohvat. Siihen asti virkaa toimittaa ruskeat nahkaiset tuolit ja sohva, sekä saman värinen pöytä, joka lähtee sitten vaikka lähimmälle kaatopaikalle uuden löydyttyä.

"Minä näytän sulle kieltä." ( Simo, noin 6.5v. )


"Ja minä näytän vanhoja mutta valkoisia alahampaitani. Nätit vai mitä?" ( Netta, noin 10 v. )


Netalle jätetään käyttöön yksi nahkainen nojatuoli. En ala vanhaa koiraa komentelemaan, ettei se saa kiivetä uusille ( lue käytetyille ) tuoleille sitten. Netta on ominut itselleen tietyn tuolin. Nahatuolissa on se hyvä puoli, että sen voi pyyhkiä Marseille saippuoidulla rätillä.

Bobilla tänään lähes normaali päivä. Kohta mennään taas lähimmän puiston alueelle tutkailemaan, mikä on tilanne sillä suunnalla. Montako koiraa mahdollisesti on kulkenut ja onko hiiriä ollut myös liikkeellä. No, ei se Bobi kyllä mulle tuloksia kerro. Voin vain arvailla.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.