lauantai 27. lokakuuta 2012

Saakelin vuodatus

On se sitten ihme pulju, kun eivät saa roskaposteja kuriin, vaikka takana on isokin talo. 20 roskapostia on Clematiksen sivupohjissa mutta eipä pääse vuodatus.net etusivulle, eikä näin ollen kirjautumaan. Ihme touhua. Kohta saa olla nekin vähäiset sivupohjat muokkaamatta. Tehköön sitten vaikka AlmaMedia.

Lunta on tullu lisää ja tulee koko ajan. Bobi ei vaan viihtyny ulkona, kuin viisi minuuttia. Netta olis kyllä ollu vaikka kuinka kauan. Komensi koko ajan minua heittämään lumipalloja. Ei pöhkö-örvelöinen ymmärrä, että häneltä kipeytyy lonkat juoksemisesta. Joskus tosin on pakko muutama pallo, luminen tai muu heittää, että saa koiran tyytyväiseksi.

Pakkasta tällä kellonlyömällä 0.7 astetta. Vesisadettahan ne on vissiin lupaillu. Voi käydä lumelle köpelösti. Toivottavasti ennustus ei pidä paikkaansa.


Isännällä on tänään työpäivä. Onneksi lauantait on vain klo 13 saakka.
Joulukuussa olis tarkoitus lähteä kahden yön mökkilomalle. Mökki on varattu. Saas nähä miten käy. Pieni loma tekis terää. Poissa kotoa, omine päineen, ilman lapsia, ilman eläimiä. Ihan vaan omaa aikaa. Toivottavasti loma toteutuu, vaikka justi nyt tuntuu, etten uskalla Bobia jättää kotiin. Ensin meinattiin lähteä Tallinnaan mutta kotimaan mökkiviikonloppu tuntuu mukavammalta jo ajatuksenakin.

4 kommenttia:

 1. mulla meni vuodatukseen luottamus tyystin:(
  toivotaan että teidän mökkilomasta tulisi totta!
  bobille rapsutuksia,unohtamatta Nettaakaan <3

  VastaaPoista
 2. Vuodatuksen takkuamisen takia olenkin mieluummin täällä bloggerissa !

  VastaaPoista
 3. Olen muuten unohtanut "kiittää" sivupohjasta jonka nappasin vuodatuksessa eli Kiitoksia :)

  http://ronjattaren.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. Kyllä loma antaa voimia ja kyllä kotiväki varmaan tuon pienen loman teille suo, joten siitä vaan lomille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.