tiistai 2. lokakuuta 2012

Lopultakin

Nyt saatiin kattopaneelit. Osa oli rikki ja ne jäi jo suoraan putiikkiin. Paneelit haettiin lauantaina ja ovat siitä asti olleet tekeytymässä eli avattu muovipaketeistaan. Ehkä tänään mies alkaa niitä naputtamaan kattoon....tai ainakin suunnittelemaan naputtelua. Eikös se silloin ole jo melkein tehty?

Eilen oli tanssikurssi ja tänään lähetän risat kengät Piruettiin. Tehkööt mitä tykkäävät. Tosin ens viikon harjoituksethan jää nyt sitten väliin. Sillon olis kävelyjenkka alkeisjatko ja mies ei siitä niin välitä, joten ei suurikaan menetys.

Lemmikkirintamalla huolia. Kerron siitä sitten joskus myöhemmin.

Yhet miesten villasukat oon väsänny aikani kuluksi, sekä yhdet aikuisten peruslapaset ja parit vauvojen sukat. Yllättävän hyvin on sormien nivelet nyt kestäny neulomista, tosin enpä minä mitenkään kiirettä ole puikkojen heiluttelussa pitäny. Kerros sillon ja toinen tällön.

Sain tiedustelun miestenvillasukkien neulomisesta. Toiset olis ollu pitemmällä varrella ja toiset lyhyehköllä, koko 45. Pyysin 18 € / pari mutta se oli kyselijästä liian paljon ! Ensinnäkin koko 45 pitemmällä varrella, ei riitä yksi kerä ja kun 7veljestä maksaa jo reilusti yli 4€ kerältä, jos ei satu tarjouksesta saamaan jotain jäännösväriä, niin pelkät langat tekee näin ollen sen vajaat 9€. Monikaan ei tajua lankojen hintoja / menekkiä, vaan kuvittelee neulojan lyövän rahoiksi. No, jokainen voi ostaa langat ja neuloa ihan ite.

Poika A:n kurpitsa otettiin viikonloppuna irti ja keitettiin hilloksi. Kurpitsalla painoa 2.2kg. Miten iso oliskaan ollu, jos olis alkanu kasvamaan jo kesällä mutta jötikkä ehti kasvaa vain reilun kuukauden ajan.


7 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että panelit vihdoin saapuivat. :)

  Minua ei myöskään hinnat innosta neulomaan myyntiin. En myöskään halua vaihtaa neulomuksiani, ellen koe saavani yhtä paljon takaisin. Käsitöitä ikävä kyllä aliarvostetaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvä että tulivat,namukassi odottaa;))
  Mitä lemmikeistä ei kai Netta?

  VastaaPoista
 3. Ihan oikeen mitä tuohon sukkien neulomiseen tulee, jos ei lankojen hinnan lisäksi saa jotain puikkojen ja käsien kulutus korvausta niin olkoot hyvät ja neulokoot ite, että siitä vaan puikot hyppösiin ja alkaa viputtaa.

  VastaaPoista
 4. Se on tosi ettei ihan omaks iloks viiti kylälle neuloa, langat on tosi kalliita, kyllä sitä pitää työlleen saada kunnon kate.

  VastaaPoista
 5. Kyllä niistä sukista pittää ottaa kunnon hinta,on sen verran langat kalliita!Mahtavan muhkea tuo kurpitsa!

  VastaaPoista
 6. Minäkin neuloin neliapilaan, (paikallinen myymälä) sukkia, pistin hintaa 25-35 euroo, mutta hittaasti ovat mennet kaopan, kun on sitten sellaissia jotka pistää 10 euroo, no en kyllä ala niin halavalla, joten lopetin niiden neulomisen, vaikka on siellä kuinka paljon vielä myymättä, mutta mieluumin haen pois ja annan vaikka joulu-ukolle kuin kenkkään ventovieraalle käsitöitäni..
  Neulokoot ite, kun niin halvalla pittää soaha,,täällä ei langat ole ees milloinkaa alessa,,,
  Pauliina

  http://pulinatpois.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 7. Ilmaseksihan sitä täytyisi tehdä, en tajua, mitä ihmiset oikein ajattelee. 20 euroa miesten sukista ei ole paljon, kun langat on melkein kympin niin kymppi jää vaivanpalkkaa, ei huimaa tuntipalkka päätä. Minä en halvemmalla myy, annan sitten vaikka hyväntekeväisyyteen ylimääräiset sukat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.