keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hohhoijaa

Neulonu oon nyt muutamana päivänä. LapAstilaus on valmis lankojen päättelyä lukuunottamatta. Yritän tänään saada viimeisteltyä.
Aamu on menny harakoille. Nukahin vielä tunniksi sen jälkeen, kun nuorimmaiset oli kouluun lähteneet. Vesisadetta ja mieli matalalla. Tuntuu taas liikaa tulevan asioita ovista ja ikkunoistakin.

Likan kissat pääsivät uuteen kotiin. Se oli vuokraemännän ehto, mieli jatkaa päättymässä olevaa vuokrasopimusta. Paskamaista vaan se, että vuokraemäntäpä muuttikin mielensä ja kävi ilmoittamassa, että sopimus päättyy joka tapauksessa kahden viikon kuluttua. Niinpä likka olikin, kaikesta huolimatta yks kaks ilman asuntoa. Onneksi tilanne ratkesi heti seuraavana päivänä ja uusi asunto löytyi. Muuttomatka ei ole pitkä. Vain 200-300 metriä mutta ei siitä ihan käsipelissä silti selviä. Muuttamaan alkaa tänään keskiviikkona 17.10. Ensin ei ollu edes muuttokavereita. Minun oli tarkoitus mennä avuksi mutta likka saikin sitten pari kaveriaan tulemaan, joten minä säästyin siltä hommalta. Olin jo varautunut särkylääkepaketilla. Nivelet kun ei meikäläisellä tahdo kestää. Tosin minun äiti oli sitä mieltä, että siinä ne paranee kun kantaa huonekaluja ym painavaa. No, olkoon hän mitä mieltä on. Minä niistä säryistä kärsin, eikä hän.

Uudet tanssikengät on nyt sisäänajettu. Hyväthän ne on. Miltei vielä paremmat, kuin entiset. Uudet ovat aavistuksen jäykemmät ja nahan reunassa on ommel, joka jämäköittää sopivasti. Ainoa miinus on nahasta irtoava musta väri. Varpaat siis mustana. Tällä kertaa ei isännän aiheuttamana. :) Maanantaina saatiin oikein sanallisia kehuja. Hidas valssimme näyttää kuulema tosi hyvältä. Kyllähän siitä saa lisää intoa. Kovasti on yritetty kyllä treenata. Ollaan kotonakin askelkuvioita yritetty hioa. No hehheh...kaukana ollaan parkettien partaveitsistä mutta askelta lähempänä, kuin viime syksynä, jolloin ensimmäiset tepastelut otettiin kyseisen lajin parissa. Nyt on toiveissa, että harjoitukset siirtyvät isompiin tiloihin. Peukutukset sen puolesta ! Nykyisessä harjoituspaikassa on niin ahdasta, että ruuhka-askel alkaa olla turhan tuttu.

Tuossa ylempänä kyseistä valssia painelevat ne, jotka sen osaavat. Ei siis todellakaan me ;)

Tässä kappale jonka turvin ollaan paljon harjoiteltu.Klik
1 kommentti:

  1. Niistä lapasista ei oteta mittää ressiä sitte:)Kiitoksia etukäteen <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.