lauantai 11. elokuuta 2012

Raparperipiirakka


Raparperipiirakka

1 kananmuna
1 dl sokeria
1 dl maitoa
0.5 dl ruokaöljyä
2.5 dl vehnäjauhoja
0.5 dl kaurahiutaleita
1.5 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada piirakkataikina voideltuun vuokaan.

Pinnalle raparperinpaloja, jotka pyöräytin sokeri-kaneliseoksessa.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 25-30 min.

5 kommenttia:

  1. paljasta kahvia vaan täällä latkin:(

    VastaaPoista
  2. ..paljasta kahvia vaan täällä latkin..

    VastaaPoista
  3. Hyvän näkönen raparperipiirakka, ja varmaan maukaskin, jos vielä vaniljakermaa päällee pistää.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Maukas piirakka,
    kirjoitin viestin mutta minnekkä se häippäsi.

    VastaaPoista
  5. no vot,nyt loppui ellun kitinät,loora ei pakene.kun vaan keksis kehumista:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.