perjantai 17. elokuuta 2012

Pohdintaa

Verhot on siis tilattu. Mustat ja valkoiset, jotka on tarkoitus laittaa vieretysten. Taisivat olla voileekangasta. Läpikuultavaa, sihtaavaa tai mitä se ikinä onkaan. Tykkään, että valo pääsee huoneeseen etenkin kun kyseessä on olohuone.

Matto on siis harkinassa ja myös etinnässä. Vaaleaharmaa olis ajatuksena. Valaisin väriltään kenties valkea / teräs. Sohva tumma harmaa. Voi pärse missä hinnoissa sohvat on. Nykyinen, kotimainen nahkasohvakalusto ostettiin v. 2001 alkuvuodesta. Maksoivat 11 470mk. Ei tosin ollu halpa sekään. Nyt tekis mieli divaanisohvaa ja paria tuolia mekanismeineen. Tosin Netalle, vanhalle koirallemme lienee viisasta jättää nahkainen nojatuoli. Se kun on "mummelikoiran" oma ja en halua vanhaa koiraa alkaa komentelemaa, ettei saa mennä enää tuolille nukkumaan, eikä se varmasti Netan päähän mahtuisi edes ajatuksena.

Esim tämän tyylinen olis mukava ja pari nojatuolia.


Tänään remontti ei justikaan edisty. Mies joutuu tänään töihin ! Arvaatkaapa sanoinko jotain ääneen. Kesken viimeisen kesälomapäivän !! Ei mene minun kaaliin. On se perkele, kun ei voi pitää jo muutenkin kahteen pätkään pakosta pilkottua lomaansa sitten kokonaan. Ivaloonko sitä on ens lomaksi lähettävä?

3 kommenttia:

  1. Jep, katselen myös ihania sohvia ja kauhistelen hintoja. Unelmasohva kun löytyy, niin hintaa on yli 4000e :0

    VastaaPoista
  2. Kurjaa,jos joutuu kesken kesäloman takaisin töihin:(Ja justiinsa ku olitte rempan kanssa päässy vauhtiin...

    VastaaPoista
  3. Minä ostin just tollasen sohvan ja yhen tuolin kaveriks,harmaan.Oon tykännä =0)Kyl teille tulee kaunista,tuo kukkatapetti on upee =0)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.