keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pieni pintaremontti etenee olohuoneessa

Nyt on kaikki pohjamaalaukset tehty. Ikkunanpokatkin on saaneet valkoisen maalin.
Tässä toiselta seinältä:


128 litranen akvaario siirrettiin alakerran makuuhuoneeseen. Ei ikinä enää akvaarion siirtoa, kiitos.Ensimmäinen tapettipläjäys seinässä.
Tuo seinä johon tulee kuviotapetti, pohjamaalattiin kahteen kertaan. Tai siis mies maalas. Minä oon vaan piällysmies. Revin minä vanhoja tapetteja ja nypin nekin pienen pienet tapettimuruset lastulevyn pinnasta.

Taitaa vaan mopo karata lopullisesti hyppysistä. No eihän ne huoneiden ruskeat ovetkaan nyt sitten passaa, kun lattiasta tulee harmahtava. On siis saatava valkoiset ovet. Vessan ja vaatehuoneen ovet on ehkä sen kuntoiset, että ne voisi maalata. Onko siinnä sitten järkeä, en tiedä. Ovimaali on kuitenkin aika kallista, joten tuleeko halvemmaksi marssia esim  Bauhaus: n ja ostaa uudet ovet, vai alkaa tolskata maalin kanssa ?!

Voi olla, että sohvatkin menee uusille. Heheheh... Ei kai ruskeat 11,5 vuotta vanhat, loppuun istutut nahkasohvat sovi uusiin väreihin?
Se mopo....Se meni jo.

11 kommenttia:

 1. :D ja niinhän siinä käy... :D Onko ovet sellaiset vanhat, jotka voisi hioa? Yksi kaveri joskus hioi vanhat puuovet ja niistä tuli aika hienot - oli vaan melko kova homma, kun lakka oli niin tiukkaa :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja muuten, kaunis on tapetti!

  VastaaPoista
 3. Minä olen tässä männä vuonna saanut hyvää remontti opetusta naapureilta jotka tekee remppaa työkseen :) jos sulla on puuovet elä vaiha missään nimiessä (mulla on) mutta jos on jotkin paperiovet niin 65€ saat hyviä ovia kpl hintaan ja varmaan bauhausista halvemmallakin mahd. kun meillä ei oo sitä bauhausia niin silti 65€ olivat maksaneet. mutta kovat ukaasit sain kun mietin yhtäovee et jos viskais.. niin oli remppa mies tomerana ettei niin kannata tehä kun et enää saaa millään hinnalla moisia. :) remontoinnin iloa :D
  Se joka muutaa perjantaina kotiin takaisin :D

  VastaaPoista
 4. jantta vastaa:

  Meillä on ruskeat viilupintaiset vm 1976 huoneenovet, eikä niitä voi hioa :(
  Ulko-ovi hiottiin muutamia vuosia sitten. Se on kohokuvioinen ( ruutuja ). Kyllä oli sormet verillä hiomisen jälkeen, kun urat joutu ihan käsipelissä hiomaan.

  VastaaPoista
 5. Ihan vauhdilla etenee tuo remppa. Tosi nättiä tapettia.

  VastaaPoista
 6. ,,semmostahan se monesti on..kaunista tapettia.

  VastaaPoista
 7. Ensiksi... oikein mukavaa ja aurinkoista nimipäivää !
  Ja toiseksi, teille tulee tosi kaunista. Ihanaa tuo tapetti !!!

  VastaaPoista
 8. Voi kun meinas unohtua,Onnea nimioäivän johdosta.
  Tapetti on oikein hieoa

  Tulin juuri katsomasta kesäteatteria "Siunattu hulluus"

  VastaaPoista
 9. Muistuuko mieleen mistä tuo tapetti on hankittu tai minkä nimistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värisilmästä vai mikä hiisi se nykyisin on. Nimeä tapetille en valitettavasti muista.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.