lauantai 18. elokuuta 2012

Laminaatti perhana

No saatiinkos sitä laminaattia mitä meinattiin? No ei tietenkään. Torstaina piti tulla kuorma kauppaan ja kun tänään mentiin ostamaan, ei sitä laminaattia ollu ku 5 tai 6 pakettia. Ai perhana ku otti nuppiin. Minä ihan muistelen sanoneeni miehelle, että soittaa sillon torstaina ja varaa. Nii-i. Ei soittanu. Onko sitten tullu koko kuormaa, en tiijä. Eipä auttanu muu, kuin lähteä naapuri kaupunkiin. Muuten olis männy tämä päivä ihan harakoille.

Naapurikaupungissa ei ollu samaa sävyä, vaalean harmaata tammea. Jouduttiin sitten ottamaan tummempaa. Ei silti, nyt ei harmita yhtään. Tummempi voi olla ehken parempikin nyt kun sitä kahtelee.


Listat tietenkin puuttuu vielä.


Voi kauhistus, että sohvatuoli näyttää rumalta.


Ja tuo katto ! Siihen jo kateltiin pintavaihtoehtoja samalla reissulla.


Tällä hetkellä pieneen pintaremonttiin on menny noin 800€ ja loppua ei näy...vielä.

7 kommenttia:

 1. Kylläpä sitänyt ollaan nin pilikun PIIP;) Tuohon huusholliin ei liene ennee mualaisella mittään asiata....vähän näyttää/tuntuu siltä;)

  VastaaPoista
 2. Hyvält näyttää,laminaatti on kaunis,mutta ei kai siitä mene tikkuja koipiin:D

  VastaaPoista
 3. Tuo laminaatti näyttää hyvin samanlaiselta mitä meillä on yläkerrassa :) Hienolta siis!!

  VastaaPoista
 4. Voihan vitsit, kun tulee hieno.Kaunis tapetti ja laminaatti.Niin se vain tahtoo pieni pintaremontti laajeta, mut sitten on pitkäksi aikaa silmäniloa.

  VastaaPoista
 5. Laipio näyttää tosiaan, kuin eri puusta veistetyltä, noh, oikeesti, ei vaineskaa, mut totuushan on, että, kun remontin aloittaa vaikkapa, nyt lattiasta. Niin on se melkein uusattava seiniin jotain ja ei se sitten entinen laipiokaan enää käy kuvioon. Ja pian huomaakin, että eihän vanhat mööpelit istukkaan uuteen huone lookiin mitenkään :o

  Äkkiäkös alkaa pienelle pintarempalle hintaa kertymään. Vaan onhan se itelle ja perheelle mukavaa sitten uuvistuneessa kodissa asua. Kauppojen kanssa on joskus ongelmia, ei aina saa mitä tilaa, tai muuten täpästää.

  VastaaPoista
 6. Minulle kävi samaltappaa, kun aloitin tapeteista, maalattiin katto, ovet, sänky ja lattia ja kaiken huipuksi koko huussolliin uusilattia, laminaattia, aika kova äänistä muuten,
  Tarvikkeisiin mäni 1/3 ja työpalkkoihin 3/4 osaa, kun ei remppamiestä ollut omasta takkaa,,
  tulihan sille hintaa, soffa on vielä ostamatta..
  Pauliina
  http://pulinatpois.vuodatus.net/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.