tiistai 26. kesäkuuta 2012

Paholaisen kakku

 5 dl Vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
3 dl sokeria
0.5- 1.0dl kaakaojauhetta
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1.5 dl sulatettua ( jäähdytettyä ) margariinia

Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 50-60 min. 

Ja on hyvää ;) Kuvaa en ottanu, koska kaikki kakut näyttää samanlaisilta ja eihän niissä ole kuin pieniä vivahde-eroja ohjeidenkaan osalta.

2 kommenttia:

  1. Mä teen muuten samanlaisen Paholaisen kakun, lisään vain 2tl kanelia ja 0,5 tl kardemummaa.
    -MUR-MUR-

    VastaaPoista
  2. Monesti teen tuon saman, eli lisään kanelia ja kardemummaa tai piparkakkumaustetta. Saa vähän vaihtelua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.