perjantai 29. kesäkuuta 2012

Lötkö päivä

On niin vetelä olotila, etten oo saanu mittään aikaseksi. Pyykit vein sentään ulos narulle. Väsyttää ja janottaa vaihteeksi.

Lämmintä on kyllä nyt. Varjossa 19.5 astetta. Hetken istuin terassilla auringossa mutta liian oli kuuma ja piti tulla sisälle. Eilen kävin kirjastossa ja lainasin pari kirjaa luettavaksi. En oo valovuosiin mitään luettavaa lainannu. Lisäksi tuli lainattua yksi hanurikirja. Vähän oon nyt tänään ja jo eilenkin hanuria ruttuuttanu. Nettahan ei siitä tykkää yhtään mutta Bobi viis veisaa.

Poika P lähti tänä aamuna klo 6 itä-Suomeen. Äsken tuli viesti ( klo 17 ), että on perillä. Junalla ryttyytti ja pari pätkää bussillakkin.

Tytön Hulta kissa alko taas oksentelemaan, joten käskinpä sitten tytön tuikata sille suunkautta ruokaöljyä ensiavuksi. Oli oireet semmoset, että suolistoa sulloo taas tukkoon. Tänä aamuna likka sit jo soitti, että kissa on käyny tarpeillaan onnistuneesti, eikä ole sitten illan jäläkeen oksentanu. Josko tuo nyt alkas toimimaan sekin peräpuoli.

Poika E oli kaverilla viime yön. Tuli kotiin jo hyvissä ajoin puolen päivän tietämillä kaveri mukanaan. Ensin oli hitonmoinen mekkala, että pikkuveli A ei saa tulla tramppikselle. Lopulta kuitenkin sopu tuli mutta A tuli kiusatuksi ja kiukuissaan tuli minun seuraksi sisälle. Hetken päästä meni kuitenkin takas ulos. Pojat sitten hävis pihasta jonkun ajan päästä. Luulin, että menivät tuohon noin 100 m päähän isolle kivelle mutta kun ei näkyny, eikä edes kuulunut, soitin E:n puhelimeen. Ei vastannu. Hetken päästä soitin uudestaan. Olivat sitten ottaneet ja menneet tämän kyseisen kaverin luo ! Ilman lupaa, ilman minkäälaista mainintaakaan. No, kotia passitin pikamarssia ja nyt saavat olla sitten arestissa koko viikonlopun. Ei tule kavereita nyt. Oon niin sata ja tuhat kertaa sanonu, että mihinkään ei lähetä, jos ei oo lupaa kysytty tai jos vaikka leikkikentälle menevät niin on ilmottettava. Ei meinaa välillä pysyä päässä. Nytpähän verestelevät muistiaan pari päivää.

Pari kukkakuvaa tähän läiväsen, kun ei oo oikein muutakaan. Mukavaa viikonloppua.1 kommentti:

  1. Ei ne lapset taho muistaa kun eivät edes ymmärrä miten iso huoli vanhemmilla on aina jos ovat teillä tietymättömillä. Vaikka kuin lähellä olisivat mutta omin päin. Sitten vasta oppivat kun omaan otsaan tuulee. Jospa aresti vähän muistia parantais. Et ole ainut tuon ongelman kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.