lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kalastaja Elli


Vanhimman tyttären kissoista toinen on ollu meillä hoidossa keskiviikosta alkaen. Rauhallinen vuoden vanha narttukissa nimeltään Hulta. Päivät nukkuu liinavaatekaapissa ja iltasin nousee akvaarion päälle "kalastajaElliksi". Yks yön oli porkannu niin paljon, että oli upottanu kelluvan poikasaltaan jossa oli lehtikalan onnettoman pieniä poikasia. Sinne oli poikaset hävinny isompien kalojen suihin. Samalla Hulta oli nostellu pintakasveja kuivamaan lasien päälle. Akvaariossa ei ole täysiä laseja, joten tassujen uittaminen onnistuu oikein hyvin.


Mittasin Hultan painon tänään. Ihan tarkkaa lukemaa en saanut mutta ehkä semmoset 2kg. Hulta on tosi pieni ja laiha katti. Siksi meillä nyt onkin ollut muutaman päivän, että olen yrittänyt saada sitä syömään. Hyvin on syöny raakaa jauhelihaa, grillattua broileria ja Pirkan Häränliha ja kana kissanruoka osoittautui herkuksi. Hultallahan on kissakaveri Helmi ja näyttää vähän siltä, että Helmi terrorisoi, eikä anna Hultan syödä.

---------------
Mulla on oireillu vasemman käden hermo taas vaihteeksi kolme päivää. Lapaluun välissä oleva lihas on jumissa ja särky ihan tajuton. Otin eilen kaksi Tramal 50mg kapselia ja tänä aamuna saman verran. Tulipas sitten iso paniikkikohtaus. Kun siitä selvisin olin aivan poikki. Nukuin kaksi tuntia mutta koko päivän oli ihan väsyksissä ja janoinen. Kun hetkenkin yritin istua alkoi hiki virrata ja tuli mielettömän pahaolo. Olen torkkunut koko päivän ja nytkin olen ihan valmis tapaus nukkumaan. Vasta nyt noin tunti sitten selvisin ylipäätään "elävien "kirjoihin. Tramalin en usko sitä aiheuttaneen, koska mulla on menny se jo vuosia tarvittaessa. Onko verensokerit sekaisin vai kenties niin kova ahdistus päällänsä, että sai minut siihen kuntoon. En tiijä. No mutta huomenna päivä uus.

3 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen Elli! Sulle toivon parempaa vointia!!

  VastaaPoista
 2. Söpö kisuli! Meidän karjalankarhukoira on myös Hulta (Kemijärven Hulta), on vähän isompi kuin tuo kaimansa, painaa melkein 30 kg.
  Hermosärky on viheliäistä! Itsellänikin sellainen jalassa, olen syönyt Lyricaa säännöllisesti jo 5-6 vuotta. Siitä huolimatta se välillä äityy rasitusten myötä. Toipumista Sinulle!

  VastaaPoista
 3. ihana,pehmoinen karvakasa <3
  voimia ja jaksuja sulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.