keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

?!

On todella loukkaavaa kuulla täyttä paskaa ( juorua ) satojen kilometrejen päästä omaa perhettäni koskevista asioista, jotka eivät pidä miltään osiin paikkaansa.
Se on niin loukkaavaa, että ... että en oikeastaan tiedä jatkanko bloggausta enää ollenkaan. 
Olen kirjoittanut toista blogiani jo monta monituista vuotta mutta, koska se on vuodatuksessa ja se on nykyisin aina tappurainen, laitoin tänne uuden blogin, julkisen blogin.  Se oli virhe. Oli virhe kuvitella voivansa kirjoittaa asioita julkisesti edes pintapuolisesti. Aina on joku räkättirastas linjoilla, jonka tehtäviin kuuluu paskan levittäminen. Jonka tehtävänä on lukea pintapuoliset kuulumiset ja lisätä omat diagnoosinsa ja kertoa asioita omilla väritetyillä versioillaan höystettynä, totuutena, vaikka se on kaukana siitä.

Olen niin pettynyt - jälleen kerran.

9 kommenttia:

 1. Niin tuttua, lopetin blogin pitämisen, koska aina joku levitti juttuja musta milloin kellekin. Osa totta, osa ei, mut ei niitä juttuja silti olis tarvinnut levitellä niille, kelle ne ei kuulu.
  Koska joku otti yhteyttä sijoituskissani kasvattajaan, että tietääkö hän, että pidän kissoja ulkona vapaana...Saaressa, mökillä ja tietenkin olin kysynyt kasvattajalta luvan.
  Wäinön kasvattaa joku tiesi valistaa, et aion teetättää sillä sekarotuisia pentuja...Wäinöhän maksoi vähemmän, koska se ostettiin valmiiksi vain lemmikkikäyttöön.
  Miksi satsaisin rahaa yli kolme tonnia ja hankkisin rotukissat ulkomailta vain teettäkseni sekarotuisia pentuja, en vain tajua.

  VastaaPoista
 2. Jantta, ei tää paljon varmaan auta, mutta älä välitä.
  Ittensähän tuollainen ihminen nolaa.
  Ja ajattele minkä onnen ja autuuden hänelle annat... Hän saa kokea olevansa niin tärkeä! Säikähdyksen hetken hän sillä paistattelee, sitten jo lankeekin päälle suunnaton halveksunta...

  Ihan kuin entisajan sentraalisantra, joka kuuli jotain ja keksi loput... Vaan kaikki juostiin kylillä viestimässä eteenpäin.... totena. Ja oltiin tärkeitä, naureksittuja ja halveksuttuja... Eikä tajuttu.

  Ko. ihminen ei tajua, että kukaan ei vaihtaisi paikkaansa hänen kanssaan!

  Sano hänelle suoraan päin naamaa mitä mieltä olet hänen älyelimensä toimintakunnosta ja -kapasiteetista. Niin mä ainakin tekisin. Jätä sitten hänet omaan arvoonsa ja neuvo läheisiäsikin tekemään niin... loppupelissä kaikki kuitenkin niin tekee tuollaisen ihmisen kanssa.

  Toivottavasti kuitenkin jatkat blogia, lopettaminen saattaa olla juuri tuon henkilön tavoitekin...

  Aurinkoista ja ihanaa jussia sulle ja perheelle!!! :)

  VastaaPoista
 3. Tietenkin toivon, että jatkat blogin kirjoittamiseta tämmöisestä huolimatta, mutta tosi typerää tuo asioiden levittely/vääristely on.
  Arvaapa miksi blogini on hiukan "auringonpaisteblogi"...

  VastaaPoista
 4. Heips! Ikävä kyllä maailmaan mahtuu noita räkättirastaita pilvin pimein.Haluavat toisille pahaa, kun ei ole omaa elämää...
  Älä kuiten lopeta tätäkin blogia, missä minä sitten vierailen?
  Oikein hyvää ja rauhallista Juhannusta teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Mulla ei sukulaiset ja tutut edes tiedä blogistani, enkä kauheasti sinne muuta laita, kuin käsitöitäni. Toivon kuitenkin, että jatkat blogin pitämistä, täällä on kivaa käydä lukemassa kuulumisiasi :) Iloista ja rauhallista juhannusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Ethän lopeta,pleeeeeeeeeeeeaseeeeeeeee!!!!!Anna mokomien kiusankappaleiden olla rauhassa,jostain kumman syystä ne kyllä löytää aina bloggaajat,joita sitten härkkiä.Ärsyttävää...
  Ihanaista Juhannuksen aikaa sinulle ja perheellesi,halauksia <3

  VastaaPoista
 7. Anna toisten puhua ja sinähän sen tiedät, mitä teillä tapahtuu!! Ainahan se harmittaa, mutta itsellä on jo 20 vuoden kokemus kylän jutuista, jonka mukaan en ruoki enkä hoida lapsiani saati sitten isäntä joutuu itse lämmittämään ruokiansa. Joskus tuota itkin miehelleni, niin hänen päänsä tuntuu kestävän ja hän sanoi, että itsehän me tiedetään, mitä täällä tapahtuu!! Ja näin olen yrittänyt ajatella!! Tiedän, vaikeaa se on!! On ollut vaan kiva lukea juttujasi!!

  VastaaPoista
 8. Älä välitä, ne jotka puhuvat ovat muka parempia ihmisiä, mutta sehän vain todistaa, että roskan puhujilla on ITSELUOTTAMUKSEN puute.
  HYVÄÄ JUHANUSTA. ollaan kuin ei oltaiskaa,,

  tv. pauliina,

  VastaaPoista
 9. No just... tämmöistä se on.
  Yritä olla välittämättä.

  Minuakin suututtaa, kun sukulaiset ihan suoraan sanoo että ei niitä kiinnosta minun työni vaan se mitä meille kuuluu. Sen takia lukevat blogiani :((
  Jopa toinen siskoni sanoin näin !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.