torstai 7. kesäkuuta 2012

5 x Dg

No eipä tullu poika A:lle, kuin viisi eri diagnoosia hammaskaluston suhteen. Kaksi hammaslääkäriä mietti jo aivot savuten mistä aloittaa. Päätyivät sitten niskavetoon eli ensin tehdään tilaa kolmosille ( hampaille ) ja sitten katotaan seuraava kohta. Vetoa pidetään öisin. Mullakin semmonen oli yläasteikäisenä ja voi poijat, kun oli hampaat arat. Nukkuminen vaati totuttelua. Onhan häkkyrästä iso osa suun ulkopuolella. Täällä kuva niskavedosta Klik. Palkkia vierittämällä löytyy niskavetokuva.

Kun hammaskirurgi luetteli mitä kaikkea siellä suussa on vintassa, kysyin jo välillä, onko yksikään hammas niin kuin pitäisi. Lääkäri vastasi: " Eipä ole vielä semmosta kohtaa löytynyt !". Siis oikeesti ! Pojalla on ristipurentaa, on puskemista, yläkaari liian kapea, on jokunen hammas sisäänpäin ja jokunen ulospäin, on hampaita poikittain ja on sitä ja on tätä. Ei mahu se, eikä mahu tuo...Tulee pitkä remontti.

Tämä ja ensi viikkohan on isännällä lomaa. Molemmilla viikoilla on pojalla lääkärikäyntejä. No, seuraavat lomaviikot on elokuun alussa. Taas kaksi viikkoa ja pojalla hammaslääkärikäyntejä kaksi ! Niin, että ollaanpa sitten koko helevatun kesä kotona !! Siis kotona !  Voi ristitty ! En minä nyt mihinkään oliskaan halunnu, eikä pojat ainakaan. Pkle ! No, terveydelliset asiat menee toki kaiken muun edelle mutta olis ollu mukavaa, jos ees yks viikko olis ollu vapaata.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.