keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jokohan piipaa-auto kaahaa pihaan

Kyllähän minä sen ymmärrän, että ohutkarvainen koira, kuten meidän Bobi, tarvii talvella vaatteita pärjätäkseen mutta kyllä minä luulen, että taitaa piipaa-auto minut korjata talteen parempaan. Tilasin bobille aurinkolasit !! Joo-o, aurinkolasit. Luit ihan oikein.
On siihen syynsä. Bobilla ei näköjään silmät kestä tuulta, jota täällä meijän kohilla riittää lähes joka päivälle. Eilen käytiin hyvän sään vallitessa pitkä lenkki ja tuuli vain hiukan. Nyt rähmii vasensilmä jo toistamiseen. Ei oo pitkäkään aika, kun oli viimeksi silmän kanssa ongelmia. Sillon se vuoti kaksi päivää vettä mutta tänä aamuna oli vähän rähmääkin. Huuhtelin silmää ja huutelen tänään vielä moneen kertaa. Huomessa aamulla katon sitten tilannetta mahdollisen lääkärissäkäynnin osalta. Pieni koira, arat silmät ja kun se hiekkakin vielä pölisee väkisinkin tienpinnasta. Kurjaa olla silmät kipeinä vähän väliä ja kurjaa, kun ei sitten pääse lenkille, kun Bobi niin kovasti tykkää lenkkeillä. Halavemmaksikin ne aurinkolasit tulee, kuin jatkuvat lääkärissä käynnit, joita näyttää olevan odotettavissa. Tiijä sitten miten Bobi tottuu laseihin. Uskoisin, että kyllä se suttaantuu, kun kerta vaatteitakin osaa päällä pitää.
Aurinkolasien hankinta teki 32€ loven kukkarooni mutta väitän, että eläinlääkärikäyti tekee enemmän.

Bobin lasit Doggless® 

Millonkahan raaskisin itelle ostaa....aurinkolasit?

4 kommenttia:

 1. Herkkäsilmäisenä tiedän Bobin ongelman. Eiköhän se fiksuna koirana hyväksy aurinkolasit :)

  Minun on käytettävä aurinkolaseja aina kun on vähänkin aurinkoista, mutta silmälasitkaan eivät suojaa silmiäni tuulelta. Ne vain vuotavat ja aina välillä pitää pysähtyä pyyhkimään silmiä.

  VastaaPoista
 2. Ei todellakaan teillä tarvita piipaa-autoa:)Koira-parka,ehdottomasti aurinkolasit oli hyvä hankinta!Toivottavasti nyt pystyy enemmän nauttimaan kesästä ja ulkoilusta <3

  VastaaPoista
 3. Bobista tullee tyylikkään näköinen koiraherra, kommeita lasija, kävin vilasemassa sivua.

  Elä välitä, ei oo mullakaa aurinkolasia, oli, mut annoin, kun yksi tuttu ne niin tahto itelleen. Eikä ootullut sittemmin hommatuksi.

  Tuossa joku aika sitten oli jossain juttua, että aurinkolasit ei välttämättä olekaan se hyvä juttu, jopa huonontaavat näköö. Tiijä nuista, millon mitennii asiat makkaa, mikä millonkin on muotia.

  VastaaPoista
 4. no nyt selvisi syy jota kyselin! :-)

  ok ,ilkee tuollanen vaiva itse oisin ihan samoin tehny noi lasit tilannu! paha jos kokoaikanen silmätulehduskin on ja ainanen lääkärissä juoksu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.