torstai 26. huhtikuuta 2012

No onpahan melekonen pläääähhh..

On semmonen blogien plääh menossa, että ei tosikaan. Käsityöblogini heivasin jo bittiavaruuteen ja taidan laittaa lopultkin. Jos...ehkä...kuitenkin Tuunarin Sivupohjat jätän paikkoilleen. Sivupohjia en oo taas tehny sitten pääsiäisen. Kyrsii Vuodatuksen kuvansiirto-ongelma siihen malliin, etten oo kehannu tehä, vaikka neuleilta olis nyt aikaakin. Kuvistakin on tosin pulaa.

Itekseni oon tullu siihen tulokseen, että fb vie ihmisiltä niin paljon aikaa ja mielenkiintoa, että harvempi taitaa enää blogeja lueskellakaan. Tunnustan tuon kyllä itekki. Fb:ssä pystyy lukemaan blogikavereidenkin päivän tapahtumat, joten eipä tule sitten muuten lueskeltua ja jos tulee, niin kommentti jää jo sitten kirjoittamatta. Harmillista sinänsä. Toisin se oli ennen.

Muutaman kuvan laitan koirista. Kuvien kopiointi on edelleen kielletty.

Netan ja Bobin vauhtinäyte:Netalla menee nyt särkylääkkeenä  Norocarp 50mg, tbl aamuin ja illoin. On osoittautunut todella hyväksi lääkkeeksi. Netan askellus on parempi, kuin vuosiin ja yhtään ei valittele kipuja. Ei edes makuulta liikkeelle lähtö aiheuta uikutusta. Kuuri kestää 10 päivää ja sen jälkeen todennäköisesti puolitetulla annoksella lopun elämän kestävä lääkitys. Mutta parempi niin, kuin kuunnella ja kärsiä jatkuvista kivuista jaloissaan.4 kommenttia:

 1. Helevetti, eihän tänne voi kommentoija;( sepustin pitkän litanian ja julukasun jäläkkeen se hävis ties minne, tuli vain jottain sepustusta.ÄÄÄÄÄRRRRKKK

  VastaaPoista
 2. Koklataas nyt, josko vaikka onnistus!
  Nuita samoja oun minäkkii miettinnä, jottei näillä sivuloilla kukkaan ennee kuleksi tai lueksi, vain oun kuitenkii tullu tulokseen: -katin kontit muista, puranpahan ommii ajatuksiani johonkii sillon kun siltä tunttuu, eikähän ou kenennii pakko lukkee jos ei hotsita....ohittaa vaen....joku henkireikähän se on meilläkkii oltava ulukomualimmaan.
  Ja mitä tuohon fb tulloo, niin eipähän sielläkkää aenaskaan minun pärställä ou tunkuu ollut kommentoista tai muustakkaa, vaen kiusahan se on pienikkii kiusa toisii aatellen, joten tulos sama....ounpaha toisten riesana.

  VastaaPoista
 3. totta...ihan turhaan sitä aekaasa kuluttaa kirjottamiseen,kerta kukkaa ee kommentoi mittää!lukijoita/vierailijoita kyllä näkkee mutta...muuten hilijasta on...liika hilijasta..
  Kesäks pistän koko netin kiinni,tahtoo välillä tästä sosiaalisesta mediasta lommoo..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.