tiistai 17. huhtikuuta 2012

Netan kuulumisia

Lonkkakipu meni ohi Aspiriinikuurilla mutta nyt Netta sitten oksentaan ruoan jälkeen. Kaurapuuro pysyy sisällä mutta kuivamuona, jota on ennenkin syönyt, ei siis mikään uusi merkki, tulee ulos saman tien. Epäilin jo itekki mahdollista Aspiriinin aiheuttamaan mahaärsytystä ja tänä aamuna, kun eläinlääkärille soitin, hän oli samaa mieltä. Eli nyt mennään kaurapuurolinjalla aamuisin. Välipalojanhan Netta saa pitkin päivää ja ne on sisällä pysyneet.

Kissanruoankin tilasin ja kun käyn sen eläinlääkäriltä hakemassa, otan Netan mukaan. Eläinlääkäri tarkistaa varalta Netan. Tutkailee käsikopelolla lonkkaa ja tekee muutenkin suppean terveystarkastuksen.
Vanhahan Netta jo on mutta soisin, että hänellä olisi vielä jokunen vuosi jälellä. Onko se sitten omaa itsekästä haluani, vai mitä. Ehkä en ole valmis luopumaan. Ennen kuin kukaan alkaa saarnaa pitämään, niin teen toki ratkaisun koiran parasta ajatellen, kun sen aika on. Rakkautta on myös ymmärtää laskea eläin vihreimmille niityille. Mutta...vielä ei ole sen aika - onneksi.


2 kommenttia:

  1. Netalle voimia ja paranemista <3

    VastaaPoista
  2. Netalle hyvää vointia :)

    Minä ruokin 15-vuotiaaksi eläneen briardini muuutaman viimeisen vuoden pelkästään itsetehdyllä ruoalla, jonkinlaisella kevennetyllä Yrjölän puurolla. Aikaisemmin se pystyi syömään mitä tahansa teollista ruokaa, mutta pikkuhiljaa vatsa alkoi olla niille liian herkkä. Kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.