lauantai 18. helmikuuta 2012

Pettymys suuri

Elokuva Härmä. Hmmm...mitähän tuosta nyt sitten sanoisi. Tuomon mielestä se oli hyvä. Minä huomasin lähinnä keskittyväni kaikkeen epäolennaiseen kuten vaatteisiin, maskeerauksiin, kuvakulmiin... Unohdin siis seurata varsinaista juonta.
Mitä sitten poikiemme ja muiden lapsiavustajien "rooleihin" tulee, oli isoakin suurempi pettymys. Kaksi pitkää päivää lapset hikoilivat polttavan auringon paahteen alla ja lopputulos ainakin elokuvaversiossa oli se, että poikamme E:n pää vilahti sekunnin ajan yhdessä kohtauksessa ja parin sekunnin ajan näkyi toinen lapsiavustaja. Tarkoitan siis meidän kaupungissa tehtyjä kohtauksia. Hirrrvee, hirrvee pettymys ! Täytynee kuitenkin aikanaan ostaa DVD. Jos siinnä olisi edes extraopaloja, joissa lapset olisivat mukana. Jäisi muistoksi. Lopputeksteissä kyllä komiasti losottaa poikiemme nimet.

3 kommenttia:

 1. Älä huoli, pienistä rooleista ne on isotkin tähdet aloittaneet. Ja onhan se kun nimet on kuiteskin kuvan mukana niin jotain. Onnittelut ja pojille tsemppiä(vaikkei vielä ihan paparatsit ovella pörrääkkään):D

  VastaaPoista
 2. Niin se meidänkin kaupungissa kuvatuissa Taivaan tulet-jaksoissa!
  Ihmiset olivat päivätolkulla kuvauksissa ja näkyivät mahdollisesti 1-2 sekunnin ajan jaksoissa.

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin miehen kanssa katsomassa Härmä. Mies ei olisi ensin halunnut lähteä, mutta lopulta tykkäsi kanssa mua enemmän siitä. :) Meilläkin oli muuten omenakotiloita silloin aikoinaan, kun oli akvaario... Ihan kiva muuten, mutta kamala homma! Laitoimme sen pois sitten, kun ei jaksanut vesiä vaihdella ym.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.