keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkasta

Mittari näytti tänä aamuna -13 mutta autonmittari -15. Eli hiton kylymää on meilläkin. Siihen kun lisää tuulen 4m/s on pakkasen purevuus noin -20 astetta.

Tältä näytti tänään aamupäivällä. ( kuva suurenee klikkaamalla )


Kuva on otettu meidän parvekkeelta. Asumme kaksikerroksisessa omakotitalossa.

Sain muuten verikoevastauksetki jo eilen. Hyvä, etten jippijajeetä huutanu puhelimeen. Olis siinnä voinu hoitajalta korvat haleta. Kaikki, siis kaikki, arvot kerrankin kohillaan. Valkosolut ylärajalla mutta niin ne on aina , jos eivät satu olemaan yli viitearvon, joten normaalit siis minulle.

Tässä on kuva Bobin "lenkistä" päärynäpuun ympäri. Pakkasella kun ei oo etemmä lähteminen, joten lähin päärynäpuu on saanut ralliradan runkonsa ympäri:


Arvatkaa onko kikkaretta tuolla reitillä.

Tässä Netan vastaava hiekkalaatikon ympäri:


Netta on jo niin vanha ja jaloistaan kippee, ettei jaksa lenkille lähteäkään, vaikka kyllä turkkisa puolesta pärjäis oikein hyvin. Uusin harrastus mummelikoiralla on terassilla istuminen iltaisin. Sillon on luistelijoita tien toisella puolen olevalla kentällä ja niitä on mukava seurata. Netalla on karvanlähtökin meneillään, joten laitoin sille pahvia pyllynaluseksi, kun alko pelottamaan, että saa vielä virtsatieinfektion lumisella ja jäisellä terassilla istuskelusta.

Tänä aamuna olin kuskina tenaville. Tytär nukku pommiin, joten heivasin hänet autolla bussiasemalle ja siinnä se sitten samalla meni nuorimmaisten aikataulut sekasin, joten vein seuraavaksi heidät kouluun. No, kaikki myöhästelijät kerkesivät opinahjoonsa oikeaan aikaan.

Nyt mulla on puikoilla Rose Mohair. Se mitä siitä tulee, jääköön vielä kertomatta. Niin, jos siitä mitään tulee. Kädet on kyllä nyt jo huomattavasti suopeammalla tuulella mutta eipä sitä koskaan tiedä.

Kohtahan se resitettihi vaihtuu. Kumpikkaan ehokkaista se sitten on?! Ihanpa sama. Todellista valtaa ei resitentillä nykysin ole, kuhan saavat valtionrahoja kulutettuu issoon palakkaan ja piettyy linnanjuhlia veronmaksajjiin kustannuksella.

Käsityöblogi päivitetty. joten en tänne laita nyt niistä kuvia.1 kommentti:

  1. Meillä on ollut pakkasta minulle sopivasti: kymmenen asteen kummallakin puolella. Loppuviikoksi näyttävät ennustavan kylmempää. Sisällä on hieman liian viileää, 17-19 astetta, kun mies ei oikein ole saanut säädettyä lattialämmitystä.

    Kauniin näköistä on teilläkin. Ihana kun aurinko paistaa <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.