maanantai 6. helmikuuta 2012

Mokkula tuli huollosta

Viestinä huollosta oli, että ovat päivittäny ohjelman. Aika näyttää toimiiko tuo yhtään paremmin. Ainahi yhteyven osas katkasta omia aikojaan, kun olin hetken pois koneelta. Tarkotuksella sitä testasin. Sen kun ei pitäs pätkiä. Mokkula on pakotettu käyttämään 3G verkkoa. Vain mitä käyttännee.

Sain ne pitsitossut valamiiksi, joten nyt kuva niistä.


Arvatkeepa vain olinko lentee persuksilleni, kun kuvaa otin. Seison yhellä jalalla, ettei tossu kastuis lumessa ja painelin kameran nappulaa. Ei siis mikkään paras mahollinen kuva mutta luulen, että kyllä työ siitä selevän suatta.

Nyt on puikoilla Siililapaset jämälangoista. Ei oo minun tapasta, että on keskeneräsiä neuleita jonossa, vain nyt oli tehtävä poikkeus, kun Rose Mohair tympii välillä nii hitosti. On sittä niin tylsä pitsineuleen tapanen siinnä neuleessa, että ei tosikaan.

Tännään lähetään ukon kanssa lavatanssitreeneihin. Viime viikolla ei treenejä ollu ja meinaahan tässä jo vierotusoireita pukata. Hidasta valssia veivattaan 1.5 tuntia. On sitä jo muutama tunti veivattu ja vielä muutama veivattaan mutta pittää tunnustoo, jotta kyllä ne askelet sieltä pikku hiljaa paikkasa on ruvennu löytämmään.

Pakkasta ei oo tännään ku muutama hupsu aste. Päästää Bobin kanssa kävelylle.

Tässä herra iha ite kyselemässä: " Pääsenkö mukaan vai jäänkö kotiin?"1 kommentti:

  1. Kivan näköset on tossut Sinulla, kauniit. Voin kuvitella, ettei mitenkään mukavin kuvaus asento, mutta mihenkä ei nainen tarvittaissa taipuis, hi, hii. Onneksi et kuitenkaan pyrstöllesi lentänyt ja kuva on hyvä ja selkee.

    Ryhdyin Sinulle lukijaksi ja lykkäsin itteni ihan eturivviin. Tervetuloa minun blogiini:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.