tiistai 7. helmikuuta 2012

Ihanata

Pakkasta -5 astetta mutta tuulee kuitenkin melekosesti. Tosin ei sitten yhtään niin kylymästi ku eilen. Kävin jo uamutuimaan Bobin kanssa lenkillä. Olipa koirassa virtasta. Juoksi, kun lehmä kevätlaitumella. Ilimeisesti on tuo pakkasen aiheuttama lenkkeilytauko jättäny pahemman kerran virtaa jemmaan, vaikka pakkasilla kävästiin aina  tilanteen salliessa ulkona lumipalloja tavoittelemassa. Bobi nimittäin tykkää juosta pallojen perässä. Jopa tuo huomiselle on näköjään luppailtu taas -15 asteen pakkasia. Täytyy yrittää tännään ottaa sitten kaikki ilo irti lauhemmasta säästä.

Ettepä voi varmaan kuvitellakaan miten mukavaa oli eilen taas päästä tanssitreeneihin. :) Aivan sikamaisen mukavaa. 1.5 tuntia tehokasta treeniä ja vain yksi 3min juomatauko. Kyllä oltiin ku uitetut koirat sen jäläkeen. Ens kerralla on Rumba mutta siihen ei myö osallistuta. Jos nyt ensin ihan perinteisemmät laadut vain. Isäntä, kun ei oo aikasemmin askeltakaan tanssinu. Ei kehtaa nuppia sotkee turhan monilla vaihtoehdoilla ;) Onneksi tuli ostettua ns. lavatanssikengät. Siis semmoset oikeet. Niillä on tosi hyvä tanssia, eikä oo jalat kippeinä. Syksyllä ihan ensimmäiset tunnit mentiin sukkasillaan. Voi pojat, että oli varpaihen nivelet kippeinä...niin ja vähän varpaat muuteeni. Melekein olis tarvinnu turvakengät olla. Eheheh...No joo. Nyt on isännälläkin jo oikea- ja vasenjalaka, jos alussa olihi kaksi vasenta ja molemmat väärin päin kiinni persuksissa.

Taitaa isännällä olla kevättä rinnassa, kun on ruvennu kukkia kulettelemmaan kottiin.


1 kommentti:

  1. Vai tanssitreenejä :) Minä en harrasta mitään missä pitäisi pysyä jossakin rytmissä, kokeiltu on eikä kovin hyvin tuloksin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.