perjantai 24. helmikuuta 2012

Alakaa olla vitsit vähissä

Nuorimmainen alako ripuloimaan ja oksentelemaan to 16.2. Oli välipäiväkin moisessa toiminnassa ja sitten taas ja taas ja taas. Vielä eilen 23 pv ripuloi kertaalleen. Lääkärissä käytin tiistaina 21pv. ja verikokkeissa ke 22pv. No, onhan päivämäärälitaniaa kerrakseen. Nii - Osa verikoevastauksista saatiin jo verenläträyspäivänä. Trombosyytit on melekosen matalalla ! Nyt on sitten käsky syynätä ja syynätä ihhoo, ettei oo mustelmia ilimaantumassa, eikä mittään muutakkaa kummallista. Kaiken lisäksi paukahti vielä kuume, jo verikoepäivänä,  ja aamuyölläkin sitä oli 39 astetta. Yskäkin pukkas sekkaan. Onneksi poika juo hyvin. Uusinta verikokeet tulevana maanantaina. Ei paljoo naurata. Tuo trombosyyttienlasku voi johtua ripuloinnista mutta voi olla myös paljon vakavampikin syy. Huoli on kova. Vähän näyttää siltä, jotta ei oo pojasta kouluun lähtiäksi maanantaina.

2 kommenttia:

  1. Olisin minäkin huolissani,kun reagoin koirienkin pikkuvaivoihin vähän liiankin voimakkaasti.Toivottavasti ei ole mitään vakavaa,vaan viirustauti.Kuume kyllä viittaisi johonkin tulehdukseen,näin maallikon silmin.Noi verikokeiden arvot ei kerro mulle mitään.
    Huomasin edellis päivityksestäsi, että teilläkin asustaa lentävä koira :-D Pitää harkita nilkkapainoja,ettei tuulessa ihan kadoksiin liitele ;-p

    VastaaPoista
  2. Voimia,lapsen vuoksi sitä saa ollaki huolissaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Iloista päivää.